Företagsevent

Ingenting är omöjligt...

Har Du funderat på på ett företagsevent, temafest, teambuilding, kick off, föreläsning eller annat evenemang, vill Du naturligtvis ha något som folket kommer ihåg. Dyra artister, magiska underverk och Sven Ingvars brukar fungera. Men succén beror faktiskt inte på hur påkostat Ditt evenemang är. Det kan oftast skapas stämning och häftiga effekter med rätt tanke, timing och engagemang. Det viktigaste är naturligtvis att folk känner suget i maggropen när man tänker tillbaka på evenemanget. Bolar har förmågan att ordna det så.

Genom åren har Bolar arbetat med stora som små evenemang. Vi har tillgång och förslag på bra lokaler allt från utsmyckning av Er egen lokal till krogen, konferenslokal, bergrum eller slott. Vi har gedigen erfarenhet av organisation, vi har ett otroligt nätverk med underbara medarbetare av alla kategorier, kockar, artister, städare, tekniker, pyromaner (jag menar naturligtvis pyrotekniker). Dessutom finns vårt personliga engagemang som i slutänden blir Din trygghet när Du anlitar oss. Eftersom vi själv oftast övervakar och håller i evenemanget kan vi lova att allting fungerar. Vi vill naturligtvis fortsätta vårt behagliga liv efter uppföljandet.

Tanke
Din tanke som ligger och gror, dvs Du tänker hitta på något, för Din personal, eller för Ditt företag. Kick off eller produktpresentation eller…. Du tänker i alla fall hitta på något, tar kontakt med oss och tillsammans hjälps vi åt med planeringen tills alla är överens om att konceptet håller hela vägen.

Planering
Inför alla typer av evenemang finns det många trådändar som skall knytas ihop. Genom vår långa erfarenhet har vi ett bra system för att i god tid få kontroll över samtliga beståndsdelar: lokal, förtäring, händelseförlopp ute eller inne, transporter m.m.

Genomförande
Evenemanget är Ditt, men du skall inte behöva övervaka att allt klaffar. Det gör vi.

Uppföljning
Våra kunder skall vara 100 %-igt nöjda. Vi har därför gärna ett möte med Dig efter eventet för att få veta hur Du tyckte det fungerade.

Ansvar
Vi tar det övergripande ansvaret över Ditt event. Alltså ser vi till att allt fungerar som det skall.

Aktiviteter
Vi hjälper Dig att hitta på de aktiviteter som passar in i konceptet som vi tillsammans arbetar fram. Förutom det som finns ute på öppna marknaden har vi en hel del som vi skaffat genom åren i vårt eget företag.

Inramning
En snygg inramning är alltid ett plus när man gör ett event. För det lilla eventet räcker det ofta med en enkel inramning, men för det stora krävs ofta en hel del tankemöda kring inramningen för att få rätt konceptförstärkning.

Artister
Vi har tillsammans en 60-årig erfarenhet av nöjesbranschen. Du kan få vad du vill, bara plånboken sätter gränser. Allt från inkastare till senaste popstjärnan finns inom räckhåll.

Föreläsare
Se ovan. Vår erfarenhet är Er garanti. Vi ordnar de bästa och hetaste föreläsarna för Er.

Catering
Mat från världens alla hörn, allt från snuskburk till hetaste innekrogen. Är maten god är hälften vunnet. Våra duktiga kockar bjuder på allt från enkel husmanskost till raffinerade rätter.

Happening
En eller flera bra happenings under en fest ger den extra kryddan som gör att alla deltagande får något att minnas för resten av livet.

Så var det förr
Företaget hade personalfest. Det betydde oftast bord med vita dukar, en halvdan orkester och, i bästas fall, en rolig gubbe. Beroende på företagets policy och ekonomi var oftast det enda minnet bristen på minnen från de sista timmarna. För många, framförallt yngre, sågs festligheten som en tämligen tråkig förfest innan krogen.

Så här är det idag
Syftet med alla företagsevent är att sälja in företaget. Oavsett om det gäller till egen personal eller företagets kunder. Efter ett lyckat event skall besökarna känna sig priviligerade för att just de fått vara med om denna upplevelse. Detta ställer förstås högre krav, både på företaget och den som designar eventet. Vår målsättning är att få besökarna att sprida goodwill länge efter evenemanget. Då håller det inte med dansband och rolig gubbe. Enligt vårt sätt att se på event är det absolut bästa att deltagarna på olika sätt får medverka i evenemanget. Det kan vara allt från rena teambuildingaktiviteter till happenings av olika slag. Allt mellan helt skruvat till seriöst går att genomföra. Vill ni ha en speciell inramning är det inte heller något problem, vi skräddarsyr den. Ett lyckat event är, enligt vårt sätt att se på det: En skojig, intressant, spännande upplevelse som samtidigt sprider goodwill och kunskap. När samman-hållningen dessutom ökar bland deltagarna. Ja då har vi tillsammans lyckats med vårt syfte.

Välkommen till Bolar AB

Hos Bolar ryms alla sorts sceniska program, från den lokala trubaduren eller komikern till rikskända artister, talare eller shower.

Vår ambition är att kunna serva ALLA, från bröllopsfesten till det stora multinationella företaget, med råd och idéer som i slutänden ska leda till bokningar som passar respektive evenemang. I de allra flesta fall bokar vi artister och akter direkt, dvs. utan fördyrande mellanhänder.

Lyft luren och ring oss på 0910-790 601. Vi finns till för Dig i många år till...
 

Kontaktuppgifter

Bolar AB
Innervik 670,
931 91 Skellefteå

Telefon: 0910-790 601
Lars Eric Ståhl: 070-630 92 10 
E-post: lasse@bolar.se